Denne siden finnes dessverre ikke

Vi har som mål i 2017 at det skal være ingen døde lenker på disse nettsidene, men vi har nettopp bygget et helt nytt nettsted så det kan forekomme feil, selv om vi har gjort vårt ytterste til å unngå dem. For å unngå feil har vi installert en avansert modul som varsler om døde lenker, og vi arbeider systematisk med å reparere dem. Av de tilsammen ca. 23.000 unike lenker på disse nettsidene er det pr. i dag færre enn 4% døde lenker.

I mange tilfeller stemmer det at siden ikke lenger finnes, fordi vi oppdaterer nettstedet kontinuerlig. Der hvor det er mulig, legger vi inn en automatisk redirigering til den nettsiden som nærmest tilsvarer den gamle. I andre tilfeller er det fordi eksterne nettsteder har fjernet en nettside som vi hadde henvist til.

For å finne stoff om det du leter etter, kan du derfor

  • bruke Norecopas søkemotor (øverst på alle sidene)
  • begynne på Norecopas hjemmeside (klikk på logo'en øverst på alle sidene for å komme dit) og lete gjennom temaene i menyen
  • bruke tilbakemeldingsknappene nederst på nettsidene og sende oss en beskjed (husk å skrive epost-adressen din hvis du vil ha et svar)
  • ta kontakt med oss: post@norecopa.no

Med vennlig hilsen fra oss i Norecopa

Fant du det du lette etter?

Ja, jeg fant det! Nei, jeg fant det ikke!

Takk for din tilbakemelding! Vær oppmerksom på at vi ikke kan kontakte deg hvis ikke du oppgir din epostadresse.

Hva lette du etter?

Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan forbedre informasjonen på siden. På forhånd takk for hjelpen! Vennligst skriv inn din epostadresse hvis du vil ha et svar.

Kontakt oss gjerne på e-post hvis du har spørsmål.

Takk for din tilbakemelding! Vær oppmerksom på at vi ikke kan kontakte deg hvis ikke du oppgir din epostadresse. 

Abonnér på nyhetsbrevene fra Norecopa