Siri Kristine Gåsnes

Vararepresentant for Chris Noble
siri.gaasnes@vetinst.no

Siri Gåsnes ble utdannet til veterinær ved NMBU Veterinærhøgskolen i Oslo. Etter studiene jobbet hun et par år som smådyrveterinær i Oslo og Trondheim. En voksende interesse for fisk gjorde at hun byttet beite og begynte å jobbe med legemidler til fisk samtidig som hun deltok på programmet Seafood Trainee hos NCE Seafood Innovation Cluster. I dag jobber Siri på Veterinærinstituttet, seksjon Havbruk, villfisk og velferd, der hun jobber med prosjekter innen fiskevelferd og villfiskhelse. Hun er opptatt av at alle dyr har en egenverdi, og har et sterkt ønske om å bidra til økt kunnskap om dyrevelferd hos både oppdrettsfisk og villfisk. Gjennom Norecopa ønsker Siri å bidra i arbeidet med 3R og hvordan disse gir bedre forskning og bedre dyrevelferd.

Siri has permisjon frem til mars 2023. Ingunn Sommerset ved Veterinærinstituttet i Bergen vikarierer for henne i denne tiden.

This page was updated on 05 July 2023

Fant du det du lette etter?

Ja, jeg fant det! Nei, jeg fant det ikke!

Takk for din tilbakemelding! Vær oppmerksom på at vi ikke kan kontakte deg hvis ikke du oppgir din epostadresse.

Hva lette du etter?

Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan forbedre informasjonen på siden. På forhånd takk for hjelpen! Vennligst skriv inn din epostadresse hvis du vil ha et svar.

Kontakt oss gjerne på e-post hvis du har spørsmål.

Takk for din tilbakemelding! Vær oppmerksom på at vi ikke kan kontakte deg hvis ikke du oppgir din epostadresse. 

Abonnér på nyhetsbrevene fra Norecopa