Fiskeanatomi (Fish Anatomy), Second Edition

By Kryvi, Harald and Poppe, Trygve

Fiskeanatomi Second Edit

This book describes the external and internal anatomy of the fish, with emphasis on bony fish (Teleosts). The most important diseases within each organ system are also discussed. The book also includes chapters on the anatomy of cartilaginous (Chondrichthyes) and jawless fish (Agnatha), the evolution of fish species and their taxonomy.

Second Edition. Softcover. 256 pages. Suitable for veterinary surgeons, fish health biologists and all those working within the fisheries industry. Please NOTE: Text in Norwegian only.

May also be purchased from Akademika.

ISBN: 9788245037333

NOK 749


Year: 2021
This page was updated on 01 February 2023

Fant du det du lette etter?

Ja, jeg fant det! Nei, jeg fant det ikke!

Takk for din tilbakemelding! Vær oppmerksom på at vi ikke kan kontakte deg hvis ikke du oppgir din epostadresse.

Hva lette du etter?

Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan forbedre informasjonen på siden. På forhånd takk for hjelpen! Vennligst skriv inn din epostadresse hvis du vil ha et svar.

Kontakt oss gjerne på e-post hvis du har spørsmål.

Takk for din tilbakemelding! Vær oppmerksom på at vi ikke kan kontakte deg hvis ikke du oppgir din epostadresse.

RadioButtonList field
 

Abonnér på nyhetsbrevene fra Norecopa