Informasjonskapsler

Norecopas bruk av informasjonskapsler (Cookies)

Norecopa er forpliktet til å beskytte ditt personvern og sikre åpenhet om bruken av informasjonskapsler på vår nettside. Denne retningslinjen skisserer hvilke typer informasjonskapsler vi bruker og formålene de tjener.

Typer informasjonskapsler som brukes:

  1. Nødvendige informasjonskapsler hjelper med å gjøre en nettside brukbar ved å aktivere grunnleggende funksjoner som side-navigasjon og tilgang til sikre områder på nettsiden. Nettsiden kan ikke fungere ordentlig uten disse informasjonskapslene.
  2. Statistiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan besøkende samhandler med våre nettsteder ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Norecopa bruker Matomo for å analysere trafikken på nettsiden.

Dine valg og samtykke:

Du har rett til å akseptere eller avvise informasjonskapsler. Vesentlige informasjonskapsler kan ikke avvises da de er nødvendige for driften av vår nettside. For andre typer informasjonskapsler som vi kan bruke i fremtiden, vil du bli gitt muligheten til å administrere dine preferanser.

Endringer i informasjonskapselretningslinjen:

Vi kan oppdatere disse retningslinjen fra tid til annen for å reflektere endringer i informasjonskapslene vi bruker eller av andre operasjonelle, juridiske eller regulatoriske årsaker. Vennligst besøk disse retningslinjen regelmessig for å holde deg informert om vår bruk av informasjonskapsler og relaterte teknologier.

Kontakt oss:

Hvis du har spørsmål om vår bruk av informasjonskapsler eller denne informasjonskapselretningslinjen, vennligst kontakt oss på post@norecopa.no.

Norecopas personvernpolitikk kan leses her.

This page was updated on 05 February 2024

Fant du det du lette etter?

Ja, jeg fant det! Nei, jeg fant det ikke!

Takk for din tilbakemelding! Vær oppmerksom på at vi ikke kan kontakte deg hvis ikke du oppgir din epostadresse.

Hva lette du etter?

Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan forbedre informasjonen på siden. På forhånd takk for hjelpen! Vennligst skriv inn din epostadresse hvis du vil ha et svar.

Kontakt oss gjerne på e-post hvis du har spørsmål.

Takk for din tilbakemelding! Vær oppmerksom på at vi ikke kan kontakte deg hvis ikke du oppgir din epostadresse. 

Abonnér på nyhetsbrevene fra Norecopa