Informasjonskapsler

Norecopas bruk av informasjonskapsler (Cookies)

Dette nettstedet bruker kun informasjonskapsler knyttet til Google AnalyticsKlikk her for en mer detaljert beskrivelse av programmet på engelsk. Detaljert informasjon om hvilke typer informasjonskapsler som brukes, og hvor lenge de er operative, kan leses herVed å bruke nettsidene, samtykker du i bruken vår av informasjonskapslar, og du samtykkjer i at Google Analytics sine retningslinjer for personvern gjelder.

Når du går inn på Norecopas websider, blir din IP address registrert. Denne informasjon kan ikke linkes to spesifikke individer. Hensikten med dette er å foprbedre og utvikle informasjonen på nettsidene. Statistikken blir brukt til å få kunnskap om antalett personer som besøker de ulike sidene, hvor lenge besøkene varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra, og hvilke nettlesere og plattformer som blir brukte.

Ved å fortsette nettstedet, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.

Å stenge bruken av informasjonskapsler

Det er mulig å forhindre nettleseren fra å aspetere informasjonskapsler, enten fra ett nettsted eller flere. Hvis du gjør dette, kan du risikere at noen funksjoner på nettstedet forsvinner.

Google Analytics og nettleserne tillater deg å endre innstillingene for informasjonskapsler. Vi anbefaler at du leser bruksanvisningene som er spesifikke for den plattformen og nettleseren som du bruker.


Norecopas personvernpolitikk kan leses her.

This page was updated on 05 July 2023

Fant du det du lette etter?

Ja, jeg fant det! Nei, jeg fant det ikke!

Takk for din tilbakemelding! Vær oppmerksom på at vi ikke kan kontakte deg hvis ikke du oppgir din epostadresse.

Hva lette du etter?

Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan forbedre informasjonen på siden. På forhånd takk for hjelpen! Vennligst skriv inn din epostadresse hvis du vil ha et svar.

Kontakt oss gjerne på e-post hvis du har spørsmål.

Takk for din tilbakemelding! Vær oppmerksom på at vi ikke kan kontakte deg hvis ikke du oppgir din epostadresse. 

Abonnér på nyhetsbrevene fra Norecopa