De som ønsker å utføre dyreforsøk i Norge bør umiddelbart ta kontakt med dyreavdelingen hvor de ønsker å arbeide, for å undersøke kravene og når det neste opplæringskkurset foregår. Universitetet i Bergen koordinerer et nettbasert nasjonalt teorikurs, CAREin for de som skal arbeide med gnagere, gris og modellfisk. Tilleggsopplæring i praktiske ferdigheter vil bli påkrevet. Nettsidene til Universitetets dyreavdeling inneholder mange nyttige lenker til materiale om utdannijng og opplæring.

Legg merke til at de gamle FELASA A-D katgeoriene er blitt erstattet av direktivets kategorier a-d, som beskriver læringsmål og ikke personalkategorier. Det er linker til mer informasjon om kategoriene her.

Se også vår Webinar og Møtekalender og liste av tidligere møter for idéer om hvordan du kan få videre- og etterutdanning. Norecopas egne møter er samlet på denne siden.

Kurstilbudet, både i Norge og utlandet, endrer seg stadig. Hvis du oppdager feil i listen på denne siden, eller ønsker at vi skal legge til nye kurstilbud, vennligst ta kontakt med oss.

Forsøksdyrkomitéen laget en oversikt over kurs for forskere og teknikere i 2022. Den inneholder nyttige lenker til virksomhetene, men kurstilbudet er foreldet.

Andre relevante lenker (se også den engelskspråklige versjonen av denne siden) - noen kan være foreldet: 

This page was updated on 01 March 2024

Fant du det du lette etter?

Ja, jeg fant det! Nei, jeg fant det ikke!

Takk for din tilbakemelding! Vær oppmerksom på at vi ikke kan kontakte deg hvis ikke du oppgir din epostadresse.

Hva lette du etter?

Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan forbedre informasjonen på siden. På forhånd takk for hjelpen! Vennligst skriv inn din epostadresse hvis du vil ha et svar.

Kontakt oss gjerne på e-post hvis du har spørsmål.

Takk for din tilbakemelding! Vær oppmerksom på at vi ikke kan kontakte deg hvis ikke du oppgir din epostadresse. 

Abonnér på nyhetsbrevene fra Norecopa