Møter om forsøksdyrlære og alternativer

Norecopa arrangerer internasjonale konsensusmøter om aktuelle temaer innenfor bruken av dyr i forskning. Målet er å samle de fremste ekspertene på området, for å spre kunnskap om hvordan de 3 R'ene best kan anvendes i fremtidens dyreforsøk. I tillegg utarbeides det konsensusdokumenter som reflekterer deltagernes syn på status og utfordringene innenfor området. For at disse møtene skal ha mest mulig verdi, er alle presentasjonene på møtene lagt ute på Norecopas nettsider. Se den engelskspråklige versjonen av denne siden.

En annen kilde til presentasjoner fra eksperter innenfor forsøksdyrlære, er foredragene fra Norecopas årlige fagseminarer.

Norecopa oppdaterer kontinuerlig en webinar- og møtekalendar over norske og internasjonale webinarer og møter av relevans til forsøksdyrlære og alternativer. Det er lenker til kalenderen i de elektroniske nyhetsbrevene som Norecopa sender ut 7-8 ganger i året.

Lenker til andre internasjonale møter

This page was updated on 14 December 2023

Fant du det du lette etter?

Ja, jeg fant det! Nei, jeg fant det ikke!

Takk for din tilbakemelding! Vær oppmerksom på at vi ikke kan kontakte deg hvis ikke du oppgir din epostadresse.

Hva lette du etter?

Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan forbedre informasjonen på siden. På forhånd takk for hjelpen! Vennligst skriv inn din epostadresse hvis du vil ha et svar.

Kontakt oss gjerne på e-post hvis du har spørsmål.

Takk for din tilbakemelding! Vær oppmerksom på at vi ikke kan kontakte deg hvis ikke du oppgir din epostadresse. 

Abonnér på nyhetsbrevene fra Norecopa