Swine Nutrition

By Lewis, Austin J. & Southern, L. Lee

Swine Nutrition (6896) Second Edition

This is a comprehensive reference that covers all aspects of the nutrition of pigs. Some of the topics included are: various classes of nutrients, the practical aspects of swine nutrition from birth through gestation; lactation in sows; and the feeding of adult boars. There is also a coverage of various techniques used in swine nutrition research. Contains 42 chapters authored by leading international experts.   

Second Edition. 1032 pages. Suitable as a reference book for advanced undergraduate and graduate students and for professionals working in the swine industry. Table of Contents.

ISBN: 9780849306969

Price: £210.00


Year: 2000
This page was updated on 28 September 2022

Fant du det du lette etter?

Ja, jeg fant det! Nei, jeg fant det ikke!

Takk for din tilbakemelding! Vær oppmerksom på at vi ikke kan kontakte deg hvis ikke du oppgir din epostadresse.

Hva lette du etter?

Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan forbedre informasjonen på siden. På forhånd takk for hjelpen! Vennligst skriv inn din epostadresse hvis du vil ha et svar.

Kontakt oss gjerne på e-post hvis du har spørsmål.

Takk for din tilbakemelding! Vær oppmerksom på at vi ikke kan kontakte deg hvis ikke du oppgir din epostadresse.

RadioButtonList field
 

Abonnér på nyhetsbrevene fra Norecopa