The Physiology of Fish (Fiskens fysiologi)

By Døving, Kjell and Reimers, Eigil

Fiskens Fysiologi 8246

In this book, 25 editors provide an overview of a large scientific field. The chapters include: General anatomy, sensory physiology, control and integration, nutrition and metabolism. The book also includes several hundred illustrations and tables.

420 pages. Written in Norwegian. Read online

ISBN: 82-533-0268-1

See also The Welfare of Fish and Fish Welfare.

Price: NOK 495.00

 


Year: Unknown
This page was updated on 12 October 2022
Fant du det du lette etter?
Ja, jeg fant det! Nei, jeg fant det ikke!

Takk for din tilbakemelding! Vær oppmerksom på at vi ikke kan kontakte deg hvis ikke du oppgir din epostadresse.

Hva lette du etter?

Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan forbedre informasjonen på siden. På forhånd takk for hjelpen! Vennligst skriv inn din epostadresse hvis du vil ha et svar.

Kontakt oss gjerne på e-post hvis du har spørsmål.

Takk for din tilbakemelding! Vær oppmerksom på at vi ikke kan kontakte deg hvis ikke du oppgir din epostadresse.

RadioButtonList field
 

Abonnér på nyhetsbrevene fra Norecopa