An Illustrated Dissection Guide to the Crayfish

By Crawford, Eric and Hall, David H.

Dissection Guide to the Crayfish (8110)

This comprehensive guide covers the complete dissection of a crayfish, relationships among organisms, and functions of the structures.

8 pages. 4 detailed illustrations. Also available from Nebraska Scientific, Item: W-PUB 1660.

Please see record numbers 7832, 78337834, 8101, 8104, 8106, 81078108, 8109, 8111, 8112, 81138114, 8115 and 8369 for other illustrated dissection guides.

Item: 470146-774

Price: $10.79


Year:
This page was updated on 19 July 2023

Fant du det du lette etter?

Ja, jeg fant det! Nei, jeg fant det ikke!

Takk for din tilbakemelding! Vær oppmerksom på at vi ikke kan kontakte deg hvis ikke du oppgir din epostadresse.

Hva lette du etter?

Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan forbedre informasjonen på siden. På forhånd takk for hjelpen! Vennligst skriv inn din epostadresse hvis du vil ha et svar.

Kontakt oss gjerne på e-post hvis du har spørsmål.

Takk for din tilbakemelding! Vær oppmerksom på at vi ikke kan kontakte deg hvis ikke du oppgir din epostadresse.



 

Abonnér på nyhetsbrevene fra Norecopa