Pig Anatomy and Dissection Guide

By Wingerd, Bruce D.

Pig Anatomy and Dissection Guide

Pig Anatomy and Dissection Guide provides step-by-step dissection instructions. The text and clear illustrations describe pig anatomy in a manner that is easy to understand. The author compares pig and human structures, providing a complete lesson of quadruped vs biped anatomy. Review questions (with answers) are provided.

Table of Contents: Introduction; 1 Getting Started; 2 External Anatomy; 3 The Skeletal System; 4 The Muscular System; 5 The Digestive System; 6 The Circulatory System; 7 The Respiratory System; 8 The Urogenital System; 9 The Nervous System and Special Senses; 10 The Endocrine System; Appendixes: Answers to Chapter Reviews and Glossary.

156 pages. Paperback. Please see record numbers 8094, 8095, 80968097 and 8392 for the other guides in this series.

Item: 455782

ISBN: 1-59984-001-4

Price: $39.95


Year: 2006
This page was updated on 19 July 2023

Fant du det du lette etter?

Ja, jeg fant det! Nei, jeg fant det ikke!

Takk for din tilbakemelding! Vær oppmerksom på at vi ikke kan kontakte deg hvis ikke du oppgir din epostadresse.

Hva lette du etter?

Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan forbedre informasjonen på siden. På forhånd takk for hjelpen! Vennligst skriv inn din epostadresse hvis du vil ha et svar.

Kontakt oss gjerne på e-post hvis du har spørsmål.

Takk for din tilbakemelding! Vær oppmerksom på at vi ikke kan kontakte deg hvis ikke du oppgir din epostadresse.

RadioButtonList field
 

Abonnér på nyhetsbrevene fra Norecopa