Norecopas sekretær er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Styret har ansvaret for Norecopas datavernpolitikk, rutiner for informasjonskapsler og personvernpolitikk. Norecopa er datakontrolløren.

Det er frivillig å oppgi personopplysningar ved besøk på nettsidene. Norecopa samler ikke personlige opplysninger når du surfer på dette nettstedet, hvis ikke du aktivt tilbyr det, for eksempel på et skjema hvor du ber om mer informasjon eller gir en tilbakemelding, melder deg på nyhetsbrevet eller melder deg inn i Norecopa. Slik informasjon er oppbevart på en sikker måte og konfidensielt.

Medlemmer og abonnenter på Norecopas nyhetsbrev minnes om at deres navn og øvrige kontaktopplysninger er lagret hos Norecopa på en sikret datamaskin. Denne informasjonen deles ikke med tredjeparter. En oversikt over organisasjonene som er fulle medlemmer av Norecopa vises på disse nettsidene, hvis ikke en institusjon har bedt om å ikke stå der.

Norecopa drifter nettstedet https://norecopa.no. Vertsfunksjonene, oppdatering og rutine backup foretas av Bitfarm AS. Bitfarm fungerer som databehandler for nettstedet og er ansvarlig for sikkerheten av persondata på nettstedet. Informasjonen på Norecopas nettsider foreligger på tjenere i Norge.

Lagring av personlige opplysninger

  1. Informasjon om søkere til Norecopas arrangementer lagres sikrtet og konfidensielt.
  2. I forbindelse med disse arrangementer, sender Norecopa eposter til deltagerne. Deres navn og epostadresser lagres hos Apsis International AB, som er databehandlerne for denne informasjonen, og som tilbyr programvaren for Norecopas nyhetsbrev.
  3. I forbindelse med disse arrangementer, bruker Norecopa andre eksterne firmaer som Proviso AS på ad hoc basis. Typisk informasjon som lagres av disse databehandlerne er navn, arbeidssted, epostadresse og eventuelle kostbehov.
  4. Norecopa sender ut nyhetsbrev 7-8 ganger i året, ved hjelp av Apsis sin epostprogramvare. Abonnentenes navn og epostadresser lagrer hos Apsis. Siden juni 2016 har abonnentene brukt en "opt-in" metode til å melde seg på. De so abonnerte før juni 2016 er blitt kontaktet og bedt om å bekrefte sitt abonnement med "opt-in" metoden. Hvert nyhetsbrev har en "opt-out" funksjon. Informasjon om abonnentene deles ikke med tredjeparter, og slettes dersom abonnenten ber om det.
  5. Norecopa drifter et lukket diskusjonsforum for kontaktpersoner ved Norges forsøksdyravdelinger. Disse personene er blitt aktivt kontaktet av Norecopas sekretær og har godkjent referansebetingelsene for forumet. Deres epostadresser lagres i programmet som styrer forumet, som driftes av IceWarp.
  6. Informasjonon om personer som har deltatt i eller uttrykt interesse for Norecopas arrangementer lagres etter arrangementet, som et hjelpemiddel for å informere personer som kan være interessert i å delta i fremtidige arrangementer. Dette betraktes av Norecopa som en lovlig interesse bsert på det frivillige forholdet mellom Norecopa og personene beskrevet ovenfor.
  7. Norecopa lagrer informasjon om sine institusjonelle og personlige medlemmer. Informasjonen består av navnet, adressen, epostadressen, faktura-adressen, innskrivingsdatoen og medlemskategorien (fullt eller assosiert medlem).

Personlig informasjon om Norecopas ansatte lagres hos Veterinærinstituttet, som også har ansvaret for drift og revisjon av Norecopas regnskap.

Norecopas nettsider inneholder et stort antall lenker til andre nettsteder. Norecopa tar intet ansvar for innholdet på disse andre nettstedene. Norecopas policy om privat informasjon gjelder ikke på disse andre nettstedene. Vennligst les uttalelsene om rutinene for håndtering av private opplysninger på nettstedene du besøker.

Norecopa har en begrenset bruk av informasjonskapsler.

Personer har rett til å kontakte Norecopa når som helst og får innsyn i informasjonen som er blitt samlet om dem. De har retten til å forlange at det blir slettet, rettet eller utvidet. Slike henvendelser blir behandlet gratis og innen 30 dager.

Personlig informasjon deles ikke med tredjeparter. Norecopa foretar ikke internasjonale overføringer av persondata.

Norecopa reserverer retten til å endre eller oppdatere denne uttalelsen når som helst uten forvarsel.

This page was updated on 22 April 2024

Fant du det du lette etter?

Ja, jeg fant det! Nei, jeg fant det ikke!

Takk for din tilbakemelding! Vær oppmerksom på at vi ikke kan kontakte deg hvis ikke du oppgir din epostadresse.

Hva lette du etter?

Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan forbedre informasjonen på siden. På forhånd takk for hjelpen! Vennligst skriv inn din epostadresse hvis du vil ha et svar.

Kontakt oss gjerne på e-post hvis du har spørsmål.

Takk for din tilbakemelding! Vær oppmerksom på at vi ikke kan kontakte deg hvis ikke du oppgir din epostadresse. 

Abonnér på nyhetsbrevene fra Norecopa