Velkommen til Norecopas nettsider, som ble lansert den 31. mai 2016 (mer informasjon om Norecopa). Målet med nettsidene er:

Å være et nettsted som samler alle vesentlige kvalitetsressurser fra hele verden for å erstatte, redusere eller forbedre dyreforsøk.

Usikker på hva du skal lete etter? Sett en stjerne (*) i søkefeltet og trykk på ENTER (eller klikk på forstørrelsesglasset til høyre for søkefeltet). Dette vil gi deg en treffliste på alt på Norecopas nettsider. Da kan du innsnevre ditt søk ved å bruke filtrene i høyremargen. Ta kontakt med Norecopa dersom du ikke finner det du leter etter.

Du kan alltid klikke på logo'en øverst på nettsidene for å komme tilbake til hovedsiden.

PREPARE-retningslinjene for planlegging av dyreforsøk

Anmeldelser av nettsidene kan leses her.

Vårt mål har vært å unngå døde lenker, dersom du har bokmerket noen av de gamle nettsidene. Vennligst bruk tilbakemeldingsskjemaene på nettsidene dersom du allikevel finner feil eller har forslag til forbedringer.

Dette nettstedet vil etterhvert gjøres mer visuelt interessant, men fokuset har vært på å lage en søkbar database av kvalitetsressurser om 3R-alternativer til dyreforsøk.

Presisering om nettsidenes innhold:
Utviklingen av innholdet på disse nettsidene har foregått siden 1991. I løpet av denne tiden er arbeidet blitt delfinansiert av en lang rekke sponsorer, og vi er svært takknemlige for deres bidrag. Sponsorene har imidlertid på ingen måte påvirket innholdet eller kvaliteten på nettsidene. Norecopa er en selvstendig medlemsorganisasjon med et styre som representerer alle de store interessepartene rundt dyreforsøk. Målet med nettsidene har vært å tilby utvalgte kvalitetsstoff (med fagfellevurdering der hvor dette eksisterer) av høy kvalitet som kan fremme de tre R'ene. Mange av sidene siterer kommersielle produkter og deres priser. Prisene vil endre seg over tid, så det anbefales sterkt å kontakte leverandøren for å få den nyeste informasjonen.

Vi håper at du finner nettsidene nyttige og vi vil gjerne høre fra deg, uansett hva du mener om dem. Vennligst også ta kontakt dersom du oppdager døde lenker eller kjenner til ressurser som fortjener å bli nevnt på nettsidene.

Nettsidene ble presentert på FELASA-kongressen i Brussel i juni 2016, både i form av en plakat og en forelesning. Vi har dessuten skrevet tekst på engelsk og på norsk som kan fritt benyttes for å profilere nettsidene.

En presentasjon av nettsidene (på engelsk) (29.11.2016)

This page was updated on 01 February 2024

Fant du det du lette etter?

Ja, jeg fant det! Nei, jeg fant det ikke!

Takk for din tilbakemelding! Vær oppmerksom på at vi ikke kan kontakte deg hvis ikke du oppgir din epostadresse.

Hva lette du etter?

Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan forbedre informasjonen på siden. På forhånd takk for hjelpen! Vennligst skriv inn din epostadresse hvis du vil ha et svar.

Kontakt oss gjerne på e-post hvis du har spørsmål.

Takk for din tilbakemelding! Vær oppmerksom på at vi ikke kan kontakte deg hvis ikke du oppgir din epostadresse. 

Abonnér på nyhetsbrevene fra Norecopa